Kenneth E. Hagin

Kenneth E. Hagin

Kenneth E. Hagin közel hetven évig szolgált, miután 17 éves korában Isten csoda által meggyógyította szívbetegségből és gyógyíthatatlan vérbetegségből. Jóllehet, Hagin tiszteletes 2003-ban hazaköltözött az Úrhoz, a szolgálat, amit létrehozott, továbbra is tömegek számára jelent áldást világszerte.

A Kenneth Hagin Ministries szolgálatai közé tartozik a the Word of Faith című ingyenes folyóirat, a Rhema Bible Training College bibliaiskola, a Rhema Alumni Association diákszövetség, a Rhema Ministerial Association International, a Faith Library Publications kiadó, a Rhema Correspondence Bible School levelező bibliaiskola és a Rhema Prison Ministry börtönszolgálat. Hagin tiszteletes fia és menye, Kenneth W. és Lynette Hagin a Rhema Praise című, hetente sugárzott tévéműsor és a Rhema for Today című, hétköznapokon sugárzott rádióműsor házigazdái, valamint Living Faith Crusades néven konferenciákat szerveznek világszerte.

Kenneth W. Hagin

Kenneth W. Hagin

Kenneth W. Hagin a Kenneth Hagin Ministries elnöke, valamint a Rhema Bibliai Gyülekezet pásztora Broken Arrow-ban (Oklahoma állam) és az Oklahoma Cityben alapított helyi közösségben. Minden alkalmat megragad arra, hogy másoknak is átadja a „Legyőzhetetlen vagyok, és nem adom fel” hozzáállást. Hagin tiszteletes több mint 50 éves szolgálatát helyettesítő pásztorként és utazó evangélistaként kezdte. A világ minden táján Rhema Bibliaoktató Központokat alapított és épített fel. Hagin tiszteletes a házigazdája az évenként megrendezett A Call to Arms® (Fegyverbe!) férfikonferenciának, feleségével, Lynette-tel pedig együtt vezetik a Rhema Praise (Rhema dicséret) című heti tévéprogramot, és az egész Egyesült Államokban sugárzott Rhema for Today (Mai Rhema) című, minden hétköznap hallható rádióműsort. Továbbá Living Faith Crusades (Élő Hit Hadjáratok) néven konferenciákat is szerveznek, hirdetve a hit és a gyógyulás üzenetét a világnak.

Hagin tiszteletes – betöltve Isten sürgető elhívását arra, hogy felkészítse az Egyházat a Vele átélt mélyebb megtapasztalásokra – nagy hangsúlyt fektet a hit, a gyógyulás és más életbevágó témák kulcsfontosságú szellemi igazságaira. Erőteljes gyógyító kenettel szolgál, és szolgálata segít bevezetni a hívőket Isten dicsőségének mélyebb megtapasztalásába.