Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve - Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Akció!

Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve

4 450 Ft

Reinhard Bonnke, a hazánkban is jól ismert, nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő német evangélista önéletrajzi könyve.
Több mint 640 oldalon olvashatjuk Reinhard Bonnke elképesztő élettörténetét, aki az egyik leginkább megragadó keresztény vezető korunkban. 20 oldalnyi színes, kihajtható fénykép mutatja be az evangélista életét és szolgálatát. A könyv lebilincselő olvasmány, tele olyan férfiak és nők mélyen megindító történeteivel, akik üdvösséget nyertek, megszabadultak, vagy szó szerint a biztos halálból menekültek meg. A mű megdöbbentő feljegyzéseket tartalmaz a megtérők számáról; csupán az elmúlt évtizedben 52 millió ember fogadta el Krisztust Reinhard Bonnke szolgálatán keresztül. Az írás érdekfeszítő módon vizsgálja a Szent Szellem bennünk lakozásának tanítását és bemutatja, hogyan alkalmazza azt Bonnke a gyakorlatban – szent tűzben égő életével.
A kiadvány igen dekoratív, négy színű, keményfedelű borítóval, ajándéknak is kiváló.

  • Méret: 160 x 235 mm
  • Terjedelem: 640 o., keménytáblás
  • Kiadó: Zúgó Szél Alapítvány
Cikkszám: MK-0002 Kategóriák: ,

Elfogyott

Leírás

Reinhard Bonnke, a hazánkban is jól ismert, nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő német evangélista önéletrajzi könyve.
Több mint 640 oldalon olvashatjuk Reinhard Bonnke elképesztő élettörténetét, aki az egyik leginkább megragadó keresztény vezető korunkban. 20 oldalnyi színes, kihajtható fénykép mutatja be az evangélista életét és szolgálatát. A könyv lebilincselő olvasmány, tele olyan férfiak és nők mélyen megindító történeteivel, akik üdvösséget nyertek, megszabadultak, vagy szó szerint a biztos halálból menekültek meg. A mű megdöbbentő feljegyzéseket tartalmaz a megtérők számáról; csupán az elmúlt évtizedben 52 millió ember fogadta el Krisztust Reinhard Bonnke szolgálatán keresztül.

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: