Patsy Cameneti: E mostani időért .PDF

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Patsy Cameneti: E mostani időért .PDF

2 200 Ft

Az út elkészítése a Megváltó visszatéréséhez
Ahogy a hírekben is látjuk, ezekben az utolsó napokban beteljesednek a bibliai próféciák. Az idők jelei az Úr Jézus Krisztus közeli visszatérésére mutatnak rá. Keresztényként tudjuk, hogy imádkoznunk kell, de a világméretű felfordulás és a hatalmi változások közepette hogyan imádkozzunk hatékonyan?
Az E mostani időért című könyvében Patsy Cameneti arra ösztönöz minket, hogy buzgó és kitartó imádkozással készítsük az utat az Úr második eljöveteléhez. Ha tudatában vagyunk a Krisztusban elfoglalt pozíciónknak, akkor nem egyszerű emberekként, hanem Isten fiaiként és leányaiként imádkozunk. Ahogy elfoglaljuk a hatalmi helyünket Őbenne, az imádságaink kikövezik az utat Megváltónk visszatéréséhez. A Szent Szellem vezetése alatt Istentől kapott szenvedéllyel imádkozhatunk azért, hogy az Ő tervei megvalósuljanak a Földön. Minden bizonnyal azért kerültünk a Királyságba, amiért Eszter királyné is – e mostani időre!

  • Elrendezés: Rögzített elrendezésű .pdf
  • Kiadó: FaithLine Kiadó
  • Kiadás éve: 2021.
Cikkszám: EK-0025 Kategória: Címke:

Leírás

Isten Igéje a gyógymód!
Kenneth E. Hagin az Isten Igéje: a jól bevált orvosság című könyvében felfedi, hogy Isten szent, írott Igéjének lapjain olyan hathatós orvosságot fedezhetünk fel, amely az élet minden viszontagságára – beleértve a betegséget is – alkalmazható.
Isten Igéjének megvan az ereje ahhoz, hogy megváltoztasson bármely helyzetet és körülményt. Amikor ismeri valaki az Igét, és aszerint cselekszik, akkor az Ige valóban hatékony orvossággá válik!

Additional Information

Weight 0,045 kg

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Patsy Cameneti: E mostani időért .PDF”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: