Joel Osteen: Hogyan gondolkozol? - Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Joel Osteen: Hogyan gondolkozol?

2 990 Ft

Tegyük félre a múlt sérelmeit és lépjünk magasabb szintre, ahol győztesként élhetünk – ebben nyújt segítséget ez a hatékony szellemi útmutató, amely Joel Osteen, a Lakewood Gyülekezet pásztorának tollából született.
Mindnyájunk életében fellelhetők olyan tényezők, amelyek megpróbálnak visszahúzni. Lehet ez a múltban elkövetett hibák miatti bűntudat, valamilyen kísértés, amit lehetetlennek tűnik legyőzni, vagy valamiféle öröklött rendellenesség. Könnyű megtanulni együtt élni ezekkel, és azt gondolni, ezek vagyunk valójában. Mindnyájan találhatunk okot arra, hogy lemondó hozzáállással éljünk, mondván, hogy bizonyos területeken hátrányban vagyunk másokhoz képest, ezért keserűen töltjük napjainkat – mert valamilyen betegségtől szenvedünk, faképnél hagytak egy kapcsolatban, vagy a főnökünk nem értékel eléggé. Határozzuk el, hogy megváltoztatjuk a hozzáállásunkat és a gondolkodásunkat: „Nem vagyok hajlandó kifogásokat keresni. Nem hagyom, hogy a múltam megakadályozzon abban, hogy átvegyem azokat az áldásokat, amelyeket Isten tartogat számomra.”
Új könyvében Joel Osteen rávilágít arra, hogy Istennek a megteremtésünkkel nem az a célja, hogy egész életen át a függőségek, a különféle rendellenességek, a bűntudat vagy a múlt fogságában sínylődjünk. Ő szabadnak teremtett minket. A szerző arra bátorít, hagyjunk fel a borúlátó gondolkodásmóddal, ne az életünkben lévő hiányosságokra összpontosítsunk, és ne is a mások által elénk helyezett akadályokra; valamint bemutatja, miként juthatunk el arra a magasabb szintre, amit a sikeres és győztes élet fémjelez.

  • Méret: n / a.
  • Terjedelem: 192 o.
  • Kiadó: Patmos Records
  • Kiadás éve: 2019.
Cikkszám: MK-0103 Kategóriák: ,

Elfogyott

Leírás

Tegyük félre a múlt sérelmeit és lépjünk magasabb szintre, ahol győztesként élhetünk – ebben nyújt segítséget ez a hatékony szellemi útmutató, amely Joel Osteen, a Lakewood Gyülekezet pásztorának tollából született.

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Joel Osteen: Hogyan gondolkozol?”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: