Kenneth E. Hagin: Az eljövendő helyreállítás

„Napjainkban, ebben az ébredésben a Szent Szellem ajándékainak mozdulását láttuk, de nagyon keveset tanítottunk az Igéből. Jönni fog egy újabb ébredési hullám Isten Igéjének a tanításával kapcsolatban, és miután ez az ébredés megtörténik, a Szent Szellem friss kenete is eljön. Ennek a két ébredésnek a keveréke hozza el a valaha látott legnagyobb isteni mozdulást!”

Kenneth E. Hagin: És hívják nevét Csodálatosnak

Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk, és az uralom az ő vállán lesz, és hívják nevét: CSODÁLATOSNAK, Tanácsosnak, erős Istennek, örökkévalóság Atyjának, Békesség Fejedelmének!
– Ézsaiás 9:6

Ebben az igeversben Ézsaiás Isten Szellemének a kenete alatt prófétált Jézus, az eljövendő Messiás megszületéséről. Talán egy, vagy két alkalommal tudnánk prédikálni arról, hogy „hívják nevét Csodálatosnak”, viszont sokat tudnánk prédikálni arról, hogy „Tanácsos” és „erős Isten”. Ez utóbbiakról valójában szinte a végtelenségig tudnánk prédikálni. Hála Istennek, Jézusra mindegyik állítás igaz, sőt ezeknél még több is! Ebben az üzenetben a „Csodálatos” jellemvonást fogjuk tanulmányozni.