Derek Prince: Stratégiai gyakorlatok - Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Akció!

Derek Prince: Stratégiai gyakorlatok

1 220 Ft

Jézus Krisztus missziós parancsa az egyházához, hogy minden nemzet megismerje és megtapasztalja a megváltás áldásait, és az Örömüzenet hatással legyen a sorsukra, és a mindennapjaikra egyaránt. E parancsnak való engedelmesség, valamint a hívők személyes felkészítése miatt szükséges, hogy valamennyi testvér alapvető fontosságú bibliai tanítást kapjon. E szükségre adott válasz vezetett el Derek mérföldkő jelentőségű munkája, az „Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése” című könyv néhány évvel ezelőtti magyar nyelvű megjelenéséhez.
A Stratégiai Gyakorlatok e könyv gazdag tartalmának megfelelő feldolgozásához és alkalmazásához ad segítséget.
Akár egyedüli bibliatanulmányozás során használod, akár közösségben más hívőkkel, az erre fordított idő alatt Isten Beszéde mélyen beépül a szívedbe.
Több házi-csoport, teológus és főiskolás dolgozott azon, hogy egy alapos tanulmányozó könyv keüljön azok kezébe, akik közösséget, gyülekezetet építenek. Törekedtünk arra, hogy egy frissen kereszténnyé lett és egy sok éve szolgáló is örömét és kihívását lelje Stratégiai Gyakorlatokban. Cél: közösség, öröm, növekedés és a csoport bibliai megerősödése!
Különböző hátterű teszter csoportokkal kipróbáltuk: egyéni és közösségi igetanulmányozásra kiváló!

  • Méret: B5
  • Terjedelem: 140 o.
  • Kiadó: DMP Hungary
Cikkszám: MK-0022 Kategóriák: , ,

Elfogyott

Leírás

Derek mérföldkő jelentőségű munkájához, az „Isten Gyülekezetének Újrafelfedezése” című könyvéhez készült DPM tanulmány anyag.

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Derek Prince: Stratégiai gyakorlatok”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: