Derek Prince: Férjek és apák - Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Derek Prince: Férjek és apák

2 990 Ft

Hogyan lehetnél igazán azzá, amivé Isten rendelt téged? Mit jelent sikeres férjnek és apának lenni?
Egy hiteles tanácsadó és tanító segítségével a férfiak igazi áldássá válhatnak a hozzájuk legközelebb állóknak – a feleségüknek és a gyermekeiknek.Férfiak millióit hívja Derek Prince, hogy betöltsék küldetésüket, és életük példájával kiutat mutassanak a sötétségből.  A nagysikerű író és bibliatanító igen gyakran mondta, hogy a távollevő vagy kívülálló férfiak a társadalom első számú problémái. Bölcs meglátásait – a férjek és apák szerepének betöltése témájában – azóta is számos nagyra becsült vezető idézi.

>>„Az apák, akiknek családjuk papjaként kellene szolgálniuk, sötétségben tapogatózva identitásukat keresik…  Derek Prince, az érett földi apa és milliók szellemi atyja világosságot gyújt a sötétben.”
<< Stephen Hill evangélista, pensacolai ébredés

>>„Bibliai alapot helyez a férfiak elé, hogy feladataikat ellátva jeleskedjenek legfontosabb szerepükben. Ha csak egy könyvet olvasol el ebben az évben, akkor ez legyen az!” << John C. Hagee, John Hagee Ministries, a Cornerstone Church vezető pásztora

E könyvében Derek határozott irányvonalat ad minden férfinek, aki Isten szerinti férj és apa szeretne lenni. Pontosan azt tanítja itt, amit a férfiaknak tudnia kell – nem üres elméleteket vagy kulturális hatású maradi nézeteket, hanem a Biblia egyszerű igazságát a férjekről és az apákról – mindenkinek.

  • Méret: 148 x 210 mm
  • Terjedelem: 224 o.
  • Kiadó: DMP Hungary
Cikkszám: MK-0020 Kategóriák: ,

Elfogyott

Leírás

Hogyan lehetnél igazán azzá, amivé Isten rendelt téged? Mit jelent sikeres férjnek és apának lenni?

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Derek Prince: Férjek és apák”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: