Derek Prince: Az ember a szolgálat mögött MP3 - Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Derek Prince: Az ember a szolgálat mögött MP3

1 250 Ft

MP3, lemezhordozón.
Sok Derek Prince története egyszerre lebilincselő és buzdító. Olyan ember története ez, aki kiváltságos körülmények között született, és siker várt rá, de Isten egy másik vágányra helyezte, amikor kiemelte a már jól kivájt kerékvágásából és egészen más útra állította. Ezen a lemezen Derek őszintén megindítóan vall kora gyermekkoráról, tudományos pályájáról és drámai megtéréséről. Ezután elevenen lefesti háborús szolgálatát, életét Paleszti-nában az 1940-es években, és házasságát egy dán missszionáriusnővel, aki egyidős volt az édesanyjával. Amint a történet bontakozik, Derek elmondja, hogyan kellett a függetlenségi háború idején örökbe fogadott gyermekeikkel együtt az éjszaka közepén elmenekülniük az otthonukból, végül pedig Izraelből. Ezután egy hittel teli utazásra visz minket Angliából Kenyába, onnan Kanadába, majd az Egye-sült Államokba, ahol Derek megalapította a szolgálatát.
Imádkozunk, hogy amint nézed ezt a megdöbbentő filmet, Derek élete buzdítson arra, hogy az életedet sokkal inkább bízd rá Istenre, mint eddig.

  • Formátum: MP3, lemezhordozón
  • Kiadó: Zúgó Szél Alapítvány
Cikkszám: M046 Kategória:

Elfogyott

Leírás

Sok Derek Prince története egyszerre lebilincselő és buzdító. Olyan ember története ez, aki kiváltságos körülmények között született, és siker várt rá, de Isten egy másik vágányra helyezte, amikor kiemelte a már jól kivájt kerékvágásából és egészen más útra állította.

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Derek Prince: Az ember a szolgálat mögött MP3”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: