Andrew Wommack: Lehet jobb az imaéleted - Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

„Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz benneteket.” Jn 8:32

Webáruház

Andrew Wommack: Lehet jobb az imaéleted

2 650 Ft

Ha nem vagy elégedett az imaéleted gyümölcseivel, változtass rajta!
Készen állunk-e egy gazdagabb imaéletre? Szeretnénk-e megtanulni, hogyan imádkozzunk „szakszerűbben”, hogy minél hamarabb választ kaphassunk Istentől? Ha a kedves olvasó igennel felel a kérdésre, a megfelelő könyvet tartja kezében.
Amikor a tanítványok megkérdezték Jézustól, hogyan imádkozzanak, az Úr először szembesítette őket az imával kapcsolatos korabeli mítoszokkal és tévhitekkel. Elég sok időt szánt arra, hogy eloszlassa a tévképzeteiket, és mielőtt megosztotta volna velük az ima helyes módját, megmutatta nekik, mi nem minősül imának. A korabeli vallási életben annyi volt a képmutatás és félremagyarázás ezen a téren, hogy az Úrnak először meg kellett vívnia a hallgatóiban élő, imával kapcsolatos közhelyekkel, mielőtt érdemben taníthatta volna őket az ima lényegéről.
Ez a könyv nem a Csak így szabad imádkozni, sem pedig az Aki nem így imádkozik, csak az idejét vesztegeti, hanem a Lehet jobb az imaéleted címet viseli. Nem véletlenül. Ha esetleg olyasmit talál benne az olvasó, ami nincs a tetszésére, ha véletlenül a tyúkszemére hágnék, legyen nyugodt, az Úr majd begyógyítja…
Mindent, ami ellen itt szót emelek, valaha magam is gyakoroltam. Isten úgy is szeretett engem, és én is szerettem Őt. Jó volt a kapcsolatunk – minden tévedésem ellenére. De mióta így imádkozom, sokkal több az igazi gyümölcse az imáimnak, mint azelőtt. Nem úgy imádkozom, mint tizenöt, húsz, harminc évvel ezelőtt. Az idők során csak érettebb lettem valamivel.
A hívőknek természetesen manapság is vannak téves elképzeléseik az imáról, tanítók is sulykolnak teljesen téves megközelítéseket. Aztán csodálkozunk, ha nem látjuk a kívánt eredményt! Isten ezen segíteni szeretne.

  • Méret: 140 x 205 mm
  • Terjedelem: 168 o.
  • Kiadó: Andrew Wommack Ministries Hungary
Cikkszám: MK-0044 Kategóriák: ,

Elfogyott

Leírás

Ha nem vagy elégedett az imaéleted gyümölcseivel, változtass rajta!

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Írj elsőként véleményt erről a termékről! “Andrew Wommack: Lehet jobb az imaéleted”

© 2018. Márta Könyvesház II Faithline Kiadó

error: